Het bestuur

Evy - Hamme

Hallo, ik ben Evy, woon samen met mijn man Johan en zonen Sem en Sander in Hamme. Zelf heb ik 3 poezen. Ik ben zaakvoerder in ons familiebedrijf, waar ik administratie en verkoop doe.
Ik volgde de summerschool bij Felinova, het heeft mijn ogen geopend wat betreft kattengedrag en problemen die zich allicht nog zullen voordoen. 
​Ik behaalde in 2016-2017 het getuigschrift van ‘Dierenasielmedewerker’ georganiseerd door de overheid.
Helaas momenteel enkel tijd voor occasionele papflessers.

Jessica - Hamme

Hoi, ik ben Jessica, woon samen met mijn 6 poezen in Hamme.
Ik ben altijd al grote kattenliefhebber geweest en ben sinds mei 2016 ook beginnen opvangen voor KoW en hoop dit nog vele jaren te kunnen doen!
Ondertussen zit ik mee in het bestuur en doe ik allerlei administratieve taken zoals het mailverkeer en adopties/meldingen opvolgen en nog veel meer. Sinds 2021 heb ik het getuigschrift dierenasielmedewerker behaald georganiseerd door Dierenwelzijn.

Veerle - Zele

Hallo, ik ben Veerle en heb 2 honden, Zohra en Rufus, en 7 katten. Ik heb altijd al zwervertjes een thuis geboden of sukkelaartjes uit het asiel gehaald, maar het werd tijd om iets meer te doen, iets meer te betekenen voor de dieren.
​Ik heb zoveel liefde en vriendschap gekregen van de poezen die we in het verleden gehad hebben dat het tijd werd om iets terug te doen. Zij waren er vroeger voor ons en ik wil er nu zijn voor de beestjes die wat extra steun, verzorging, liefde, opvoeding, tijd of vertrouwen nodig hebben.  Ik vang poezen op sinds april 2013 en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ondertussen zetel ik ook mee in het bestuur van de kattenopvang.

Marijke - Hamme

Hoi, ik ben Marijke en woon met mijn man en 2 kinderen in Hamme.
Sinds maart 2017 zijn wij opvanggezin voor KOW. Ondertussen plaats ik onze te adopteren katten ook op verschillende kanalen ter adoptie en doe ik het beheer van Animal Shelter – Kudos en een deel van facebook.
In 2019 heb ik het getuigschrift ‘Dierenasielmedewerker’ behaald, georganiseerd door FOD Dierenwelzijn. Op 01 juli 2020 startte ik mijn eigen onderneming op namelijk Cats & Fur – dierenoppas en kattentrimmer. Neem gerust ook een kijkje op mijn website: www.catsandfur.be

Nina - Hamme

Hallo, ik ben Nina, woon in Hamme en heb 2 hondjes en 3 katten.
Sinds 2013 ben ik begonnen als vrijwilliger en zit ondertussen mee in het bestuur. Ik hou van wandelen en reizen en combineer deze graag door het doen van actieve vakanties.
Ik ben verantwoordelijk voor de betalingen van de facturen, inboeken van de chips, beheren van de KOW-shop en organisatie van de evenementen, samen met Debby en Marijke.

Debby & RORY- Sinaai

Hoi, wij zijn Debby en Rory, opvanggezin uit Sinaai. 
Wij zijn een nieuw samengesteld gezin met 4 kinderen. Met 4 kids en onze 6 geadopteerde poezen Jazz, Ninja, Sofia, Odile, Vin en Diesel van bij Kattenopvang Waasland is ons huisje goed gevuld. Ik ben opgegroeid met poezen en het zorgen ervoor is altijd blijven hangen, vandaar dat we de stap gemaakt hebben om opvanggezin te worden.

Ook heb ik in 2019 het getuigschrift ‘Dierenasielmedewerker’ behaald georganiseerd door Dierenwelzijn. Sinds 2021 heb ik al verschillende opleidingen gevolgd en getuigschriften behaald om me nog meer te verdiepen in het gedrag en welzijn van katten. Sinds 2023 ben ik ook gestart aan de opleiding tot dierenartsassistente.. Dit resulteerde in het opstarten van mijn eigen eenmanszaak in bijberoep namelijk Cat-Care-Waas. Hebt u dus advies nodig of een kattenoppas? Neem dan een kijkje op www.cat-care-waas.be.